Fujitsu Glovia Inc. overgenomen door FOG Software Group

FOG Software Group breidt zijn groeiende portfolio van softwareoplossingen voor smart manufacturing verder uit door de overname van GLOVIA G2.

El Segundo, Californië ‒ FOG Software Group (“FOG”), een operationele groep van Vela Software en Constellation Software Inc. [TSX:CSU], is verheugd om aan te kondigen dat het Fujitsu Glovia Inc. (“FGI”) heeft overgenomen, met hoofdkantoor in El Segundo Californië en kantoren in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Thailand.

FGI’s GLOVIA G2 is een toonaangevende ERP-oplossing wereldwijd, eenvoudig te implementeren ERP-systeem voor discrete productie voor kleine tot grote bedrijven. FGI is een innovator in slimme ERP-oplossingen voor productie en helpt kleine en grote fabrikanten en assemblagebedrijven in binnen- en buitenland hun activiteiten te optimaliseren, beheren en uitbreiden. Van fabrikanten op één locatie tot multinationale, meertalige bedrijven met meerdere valuta, FGI heeft een gevestigd en groeiend klantenbestand.

FGI wordt een onafhankelijke business unit binnen FOG’s portfolio van Smart Manufacturing-softwarebedrijven. FGI zal nauw blijven samenwerken met haar klanten en innovatieve smart industry softwareoplossingen aanbieden voor de gekozen industrieën.

“GLOVIA G2 is weer een geweldige toevoeging aan ons portfolio van Smart Manufacturing-softwarebedrijven. De productie ondergaat een digitale transformatie en onze klanten zijn op zoek naar een stabiele en strategische leverancier om hen te helpen navigeren en profiteren van hun digitaliseringsreis. Onze complementaire groep softwarebedrijven vormt een Smart Manufacturing softwareportfolio onder de FOG-paraplu. Het biedt onze klanten een breed scala aan oplossingen om hun activiteiten naar Industrie 4.0 te brengen. Gezien het indrukwekkende en loyale klantenbestand van GLOVIA G2, het ervaren team en het brede productaanbod gericht op Manufacturing ERP, hebben we ons concurrentievoordeel verder uitgebreid. We zijn erg blij dat we GLOVIA G2 aan ons portfolio kunnen toevoegen, terwijl we onze voetafdruk met de ERP-markt blijven uitbreiden en slimme productiestrategieën nastreven”, aldus Magnus Sandberg, Group CEO of the Smart Manufacturing portfolio of companies. “We kijken ernaar uit om het getalenteerde team van FGI en onze diepgaande ervaring in de sector te combineren met onze financiële kracht en operationele excellence.”

 

Request a
GLOVIA G2 Demo

See our ERP solutions in action. Request a demo today.

Learn More
Software screenshot
Decorative shape