Company » WAAROM CrescentOne?

Waarom CrescentOne?

Bij CrescentOne zijn we er trots op dat we met onze oplossingen een bijdrage kunnen leveren aan het succes van onze klanten. We doen er alles om uw bedrijfsdoelstellingen te halen, ook al worden uw behoeften dringender en uitdagender. Onze geavanceerde ERP-technologie is toepasbaar op alle productieconcepten en biedt u in korte tijd het rendement dat u voor ogen heeft.

GLOVIA G2 staat bekend om zijn snelle, kostenefficiënte operatie, zodat u controle krijgt over de totale bedrijfsvoering en alle processen en activiteiten real-time kunt analyseren en managen.

Het meest bijzondere is toch wel dat GLOVIA G2 door de maakindustrie wordt gemaakt voor de maakindustrie. CrescentOne maakt immers deel uit van de Fujitsu- organisatie. Met 130.000 medewerkers is Fujitsu het zevende IT-concern in de wereld. Het Japanse bedrijf produceert onder andere servers, laptops en airco’s. Daarnaast ontwikkelt het nieuwe Industry 4.0 oplossingen zoals Augmented Reality, Artificial Intelligence en Robotic Process Automation. Op een groot aantal locaties maakt Fujitsu zelf ook gebruik van GLOVIA G2. Het platform wordt continu getest en uitgebreid met nieuwe, geavanceerde oplossingen, waardoor het perfect is afgestemd op grote en middelgrote bedrijven in de maakindustrie.

De eenvoud die u zoekt,
de efficiency die u wilt

Icon - Soepele implementatie

Soepele implementatie

Ons implementatieteam stemt de GLOVIA-software af op uw huidige processen. U hoeft dus niets te veranderen, maar bent daar natuurlijk wel vrij in

Icon - Slim maatwerk

Slim maatwerk

De functionaliteiten uit de suite zijn geschikt voor alle productieconcepten. GLOVIA G2 sluit hoe dan ook aan bij uw workflow en gebruikersgroep

Icon - Grote flexibiliteit

Grote flexibiliteit

De ERP-suite is schaalbaar en ontworpen om te veranderen en mee te groeien met uw bedrijf en personeel.

Icon - Wereldwijd toepasbaar

Wereldwijd toepasbaar

De software is gemaakt voor bedrijven met één vestiging, maar ook voor multinationals die in meerdere landen in meerdere valuta's zaken doen

Icon - 100% support

100% support

Onze service en implementatiediensten worden uitsluitend uitgevoerd door technici en specialisten van CrescentOne.

Toonaangevende innovatie

CrescentOne heeft een lange geschiedenis in het ontwikkelen van innovatieve ERP-oplossingen waarmee bedrijven hun workflows verbeteren, hun productie optimaliseren en de efficiency  verhogen. Onze laatste innovatie, GLOVIA G2, komt voort uit onze meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van productiesoftware en de nauwe werkrelaties die we onderhouden met onze klanten en andere productieleiders. We zetten al 45 jaar de standaard en we innoveren onophoudelijk om onze leidende positie elke dag opnieuw waar te maken.

 

ERP Succesverhalen

Manufacturers uit diverse industrieën vertrouwen op ERP-software van CrescentOne om hun activiteiten te optimaliseren, hun productiviteit te verhogen en hun winstmarges te vergroten.

Reserveer uw
GLOVIA G2 Demo

Ontdek real-time wat onze ERP-oplossingen voor uw bedrijf betekenen. Vraag direct de live demo aan.

Maak een afspraak