Company » WAAROM CrescentOne?

Waarom CrescentOne?

Bij CrescentOne zijn we er trots op dat we met onze oplossingen een bijdrage kunnen leveren aan het succes van onze klanten. We doen er alles om uw bedrijfsdoelstellingen te halen, ook al worden uw behoeften dringender en uitdagender. Onze geavanceerde ERP-technologie is toepasbaar op alle productieconcepten en biedt u in korte tijd het rendement dat u voor ogen heeft.

GLOVIA G2 staat bekend om zijn snelle, kostenefficiënte operatie, zodat u controle krijgt over de totale bedrijfsvoering en alle processen en activiteiten real-time kunt analyseren en managen.

Het meest bijzondere is toch wel dat GLOVIA G2 door de maakindustrie wordt gemaakt voor de maakindustrie. CrescentOne maakt immers deel uit van de Fujitsu- organisatie. Met 130.000 medewerkers is Fujitsu het zevende IT-concern in de wereld. Het Japanse bedrijf produceert onder andere servers, laptops en airco’s. Daarnaast ontwikkelt het nieuwe Industry 4.0 oplossingen zoals Augmented Reality, Artificial Intelligence en Robotic Process Automation. Op een groot aantal locaties maakt Fujitsu zelf ook gebruik van GLOVIA G2. Het platform wordt continu getest en uitgebreid met nieuwe, geavanceerde oplossingen, waardoor het perfect is afgestemd op grote en middelgrote bedrijven in de maakindustrie.

De eenvoud die u zoekt,
de efficiency die u wilt

Icon - Soepele implementatie

Soepele implementatie

Ons implementatieteam stemt de GLOVIA-software af op uw huidige processen. U hoeft dus niets te veranderen, maar bent daar natuurlijk wel vrij in

Icon - Slim maatwerk

Slim maatwerk

De functionaliteiten uit de suite zijn geschikt voor alle productieconcepten. GLOVIA G2 sluit hoe dan ook aan bij uw workflow en gebruikersgroep

Icon - Grote flexibiliteit

Grote flexibiliteit

De ERP-suite is schaalbaar en ontworpen om te veranderen en mee te groeien met uw bedrijf en personeel.

Icon - Wereldwijd toepasbaar

Wereldwijd toepasbaar

De software is gemaakt voor bedrijven met één vestiging, maar ook voor multinationals die in meerdere landen in meerdere valuta's zaken doen

Icon - 100% support

100% support

Onze service en implementatiediensten worden uitsluitend uitgevoerd door technici en specialisten van CrescentOne.

Toonaangevende innovatie

CrescentOne heeft een lange geschiedenis in het ontwikkelen van innovatieve ERP-oplossingen waarmee bedrijven hun workflows verbeteren, hun productie optimaliseren en de efficiency  verhogen. Onze laatste innovatie, GLOVIA G2, komt voort uit onze meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van productiesoftware en de nauwe werkrelaties die we onderhouden met onze klanten en andere productieleiders. We zetten al 45 jaar de standaard en we innoveren onophoudelijk om onze leidende positie elke dag opnieuw waar te maken.

 

STRATEGISCHE PARTNER VOOR DE SMART INDUSTRY

Profiteer van de voordelen van een krachtige partner voor uw productie met het Smart Manufacturing-softwareportfolio.

SOFTWARE-OPLOSSINGEN IN LIJN MET SMART MANUFACTURING

CrescentOne werd in 2021 onderdeel van Constellation Software Inc., Canada’s grootste software- en meest succesvolle technologiebedrijf van het afgelopen decennium [TSX: CSU]. Dit brengt de kracht van ’s werelds 8e sterkste softwaremerk naar onze klanten. Binnen Constellation bieden we de Smart Manufacturing Portfolio, een productassortiment van bewezen en complementaire oplossingen voor intelligente productie.

OPLOSSINGEN VOOR SMART MANUFACTURING

Fabrikanten transformeren in slimme fabrieken

Shoplogix is een bedrijf dat real-time prestatiebewaking en optimalisatieoplossingen biedt voor fabrieken. De oplossingen van het bedrijf helpen discrete fabrikanten om real-time operationele prestatiegegevens te leveren die kunnen worden geïntegreerd met hun productieproces, wat leidt tot inzichten met een positieve impact op productiviteit en efficiëntie.

Flexibele MES-oplossingen voor de smart factory

Proxia ontwikkelt, implementeert en ondersteunt Manufacturing Execution System (MES)-software om het planningsproces, het prestatiebeheer en het volgen van KPI’s te verbeteren voor klanten in de kapitaalgoederen-, gereedschaps-, auto-, kunststof- en chemische industrie.

Vooruit denken met digitale productcalculatie

FACTON is een toonaangevende leverancier van Enterprise Product Costing-oplossingen voor de maakindustrie. De FACTON EPC Suite stelt productiebedrijven in staat winstgevendheid en duurzaamheid te bereiken gedurende de levenscyclus van hun producten met vereenvoudigde kostenberekeningsworkflows, focus op kostentransparantie en betrouwbare kostenramingen en offertes.

Stroomlijn activiteiten met ERP-productie

INDUSTRIOS biedt schaalbare en flexibele ERP-productiesoftwareoplossingen voor productieplanning en -controle. De softwaretoepassing Enterprise Resource Planning (ERP) stelt afzonderlijke fabrikanten in staat om alle aspecten van hun activiteiten te plannen, uit te voeren, te bewaken en te analyseren.

Met de softwareoplossingen uit het Smart Manufacturing-portfolio ondersteunen we bedrijfsdoelstellingen voor efficiëntie, productiviteit en flexibiliteit in productie met geavanceerde technologieën en jarenlange expertise.

ERP Succesverhalen

Manufacturers uit diverse industrieën vertrouwen op ERP-software van CrescentOne om hun activiteiten te optimaliseren, hun productiviteit te verhogen en hun winstmarges te vergroten.

Reserveer uw
GLOVIA G2 Demo

Ontdek real-time wat onze ERP-oplossingen voor uw bedrijf betekenen. Vraag direct de live demo aan.

Maak een afspraak