Resources » Events

CrescentOne Events

De missie van CrescentOne is om bedrijfsoplossingen en support van wereldklasse te bieden die de maakindustrie een gezonde toekomst garanderen. We delen onze kennis online, tijdens face-to-face gesprekken of op customer events. We zien ernaar uit u te ontmoeten om uw zakelijke uitdagingen te bespreken en te ontdekken of onze softwareoplossingen uw ambities ondersteunen.

2021

Supply Chain Innovations 2021
donderdag 7 oktober

Antwerp Expo, België

Tijdens Supply Chain Innovations wordt een gigantisch aanbod van kennis inzake innovatieve toepassingen binnen het ruime domein van Supply Chain Management gepresenteerd, zodat u in 1 dag tijd weer volledig op de hoogte bent en gefundeerd de beste beslissingen kunt nemen.


ABISS 2021
Donderdag 7 oktober

Kortrijk Xpo – België

ABISS 2021 wordt onderverdeeld in 3 belangrijke thema’s:

  1. Industry of Things: Dit thema belicht de exposanten en expert classes die binnen een digitale industry 4.0 context actief zijn met software, apps, devices, integraties en dienstverlening.
  2. Intelligence of Things: Dit is het thema waar Big Data, Artificiële Intelligentie en alle mogelijke technologie voor het zinvol verwerken en analyseren van de gegeneerde data samenkomen.
  3. Security of Things: Dit thema omvat alle pro-actieve, real-time en after event technologie en software om slimme en geconnecteerde processen, data en devices in een veilige omgeving te laten functioneren.

Request a
GLOVIA G2 Demo

See our ERP solutions in action. Request a demo today.

Request a Demo