Partnership met Quadira

Eindhoven/Veghel, 27 november 2020 – CrescentOne en Quadira gaan een partnership aan. CrescentOne, de leverancier van de innovatieve ERP-software GLOVIA G2 voor de high tech en automotive maakindustrie, kiest voor Advanced-Forms® document output management van Quadira om haar klanten een eenvoudige en flexibele document output management oplossing te bieden.

CrescentOne, onderdeel van het Japanse bedrijf Fujitsu, bedient momenteel de markt met de innovatieve en geavanceerde ERP-oplossing CrescentOne, specifiek ontwikkeld door en voor de maakindustrie. De ERP-oplossing wordt continue uitgebreid met nieuwe oplossingen gericht op verdere digitalisering van de productie en ondersteunende processen.

Met de toevoeging van Quadira’s Advanced-Forms® aan GLOVIA G2, kunnen CrescentOne en Quadira hun klanten een nog breder, eenvoudiger en flexibelere oplossing bieden. Advanced-Forms® is een gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing om uitgaande documentstromen (bijvoorbeeld facturen, inkooporders, offertes en transportdocumenten) eenvoudig te automatiseren. Dit resulteert niet alleen in een hogere administratieve efficiëntie maar ook in veel minder fouten.

Voor Quadira betekent de samenwerking met CrescentOne een waardevolle aanvulling op hun huidige ERP-landschap. Met de focus op een eenvoudige en flexibele document output management oplossing voor ERP-oplossingen, is CrescentOne een mooie partner om de reeds bestaande wereldwijde dekking, nog verder uit te breiden.

Informatie over CrescentOne
CrescentOne is onderdeel van Fujitsu en heeft een lange geschiedenis in het ontwikkelen van innovatieve ERP-oplossingen waarmee bedrijven hun productie en supply chain optimaliseren en de efficiency verhogen. De laatste innovatie, GLOVIA G2 v4, komt voort uit meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van producties, deels opgedaan in de meer dan 30 eigen high tech productie bedrijven voor servers, laptops, airconditioning systemen en auto-elektronica.

Informatie over Quadira
Quadira is al meer dan 21 jaar dé specialist in document output management. Met meer dan 1.000 implementaties, meer dan 600 opgeleide en gecertificeerde professionals wereldwijd en een passie voor de markt, worden klanten ondersteund bij elke uitdaging op het gebied van document output management.

Voor meer informatie:

CrescentOne B.V.
A.J. (Ad-Jan) van Rooij
VP Global Sales en Marketing
BIC 1 , 5657 BX Eindhoven
www.glovia.nl
Email: avanrooij@glovia.com
+31 (0)40-2655355

 

Quadira B.V.
Nicholas Verzuu
Sales Manager
Pater van den Elsenlaan 45-47, 5262 GG Veghel
www.quadira.nl
Email: nicholas.verzuu@quadira.com
+31 6 50 73 29 24 | + 31 413 369 506

 

Request a
GLOVIA G2 Demo

See our ERP solutions in action. Request a demo today.

Learn More
Software screenshot
Decorative shape