Industries » HighTech

Hightech maakindustrie

In het nieuwe industriële tijdperk heerst wereldwijde concurrentie. Bedrijven die actief zijn in de high mix, high complexity en low volume-business worden geconfronteerd met steeds snellere marktontwikkelingen. CrescentOne biedt betrouwbare oplossingen voor gecompliceerde uitdagingen.

De weg naar een betere overall performance in Industry 4.0

De hightech maakindustrie is volop in transitie. Het gaat steeds vaker om local-for-local in plaats van offshoring en om best-cost countries’ in plaats van ‘low-cost countries’, om de integrale ’total cost of ownership’ in plaats van de laagste prijs en om netwerken van leveranciers in plaats van hiërarchische klant-leveranciersverhoudingen.

GLOVIA begrijpt de uitdagingen waar klanten soms van wakker liggen. Wij werken nauw samen met leveranciers in de high-tech maakindustrie om oplossingen te ontwerpen die bedrijven ondersteunen in hun ambities. Met GLOVIA G2 realiseren ze nu kortere productie- en levertijden, lagere voorraadwaarden en verbeterde winstgevendheid.

De GLOVIA G2 bevat specifieke functionaliteiten voor de hightech industrie, die bedrijven in staat stellen sneller te reageren op marktveranderingen. U kunt klanten en leveranciers real-time informeren en voorraden slim beheren en parallel hieraan de productie stroomlijnen en doorlooptijden verkorten.

De functionaliteiten maken samenwerking met OEM-klanten al vroeg in de designcyclus mogelijk en ondersteunt zodoende de huidige en gewenste geïntegreerde supply chain. GLOVIA G2 helpt uw performance overall te verbeteren en real-time te reageren in de  veranderende markten die het tijdperk van Industry 4.0 kenmerken.