Industries

Industriespecifieke totaaloplossingen voor grote en middelgrote bedrijven

Door een sterke focus op manufacturing heeft CrescentOne een flexibele suite gebouwd met geavanceerde oplossingen voor productiebedrijven. Industry 4.0 vraagt om een sterk platform dat continue innovaties aan elkaar verbindt. Wereldwijd maken ruim 1000 klanten gebruik van onze ERP-oplossingen. Dit zijn met name bedrijven uit de high tech-, kapitaalgoederen-, elektronica- en automotive-sector.

GLOVIA G2 bevat alle sectorspecifieke functionaliteiten die een maakbedrijf nodig heeft. De suite zorgt voor meer transparantie, inzicht en controle op het gebied van engineering, inkoop, planning, productie, sales, fulfilment, installatie, service en support. Via een groeipad helpen we u een visie op de toekomst te ontwikkelen en concurrentievoordeel te realiseren. Daarom kiezen niet alleen multinationals als Dell Computer en Caterpillar maar ook lokale spelers voor CrescentOne als hun ERP-partner.

Succesverhalen

Manufacturers uit diverse industrieën vertrouwen op ERP-software van CrescentOne om hun activiteiten te optimaliseren, hun productiviteit te verhogen en hun winstmarges te vergroten.

Reserveer uw
GLOVIA G2 Demo

Ontdek real-time wat onze ERP-oplossingen voor uw bedrijf betekenen. Vraag direct de live demo aan.

Maak een afspraak