Industries » Industriële producten en projecten

Industriële producten en projecten

De juiste oplossing voor productieverhoging, kostenverlaging en om klanten te winnen

Als productiebedrijf bevindt u zich in een zeer uitdagende en concurrerende omgeving. U moet snel reageren op veranderende markten en bedrijfsissues. Uw klanten zijn een stuk veeleisender geworden en met de groei van de mondiale markt hebben zij aanzienlijk meer keuze in producten en diensten dan voorheen. Uw producten moeten nu in een fractie van de tijd die vroeger beschikbaar was alle fases van ontwerp tot productie doorlopen. Intussen moet u uw flexibiliteit verbeteren en uw kosten verlagen zonder uw kernactiviteiten uit het oog te verliezen. Meer dan ooit heeft u nu een oplossing nodig die u snel kunt implementeren en aan uw wensen kunt aanpassen om snel resultaat te halen. Voor een aantal van de grootste producenten en bekende merken is GLOVIA G2 die oplossing. 

Met GLOVIA G2 heeft u de volledige controle over alle aspecten van uw productieplanning, materiaalbeheer en productierealisatie en houdt u tijd over om uw producten verder te ontwikkelen en uw winst te vergroten. G2 coördineert orders, machines, voorraad en onderhanden werk om de productie te optimaliseren en voorraadniveaus te verlagen. 

Fabrikanten die gebruik maken van G2 kunnen: 

  • Hun resources beter benutten en de productiekosten verlagen Knelpunten uit de productie verwijderen en stilstand van machines tegengaan
  • De servicegraad verhogen door op tijd te leveren
  • De voorraad aan gereed product verlagen
  • De productievereisten in hun hele onderneming optimaliseren Hun concurrentievermogen verbeteren door alle productievormen te ondersteunen De investering in materialen minimaliseren en tegelijkertijd de klanten optimaal tevreden houden.