Industries » Machine- & Apparatenbouw

Machine- & Apparatenbouw

Flexibele oplossing voor de complexe kapitaalgoederenmarkt

Producenten in de kapitaalgoederenindustrie hebben te kampen met een grotere internationale concurrentie, strengere klanteneisen en de noodzaak hun productiviteit en efficiency te verbeteren. Om succesvol te zijn dienen machinebouwers zich niet enkel te concentreren op het ontwerp en fabricage van producten, maar ook op het volledige management van het gebruik ervan bij de klant. Hoe valt dit te rijmen met de noodzaak om de kosten naar beneden te brengen? 

Om kostenleiderschap en differentiatie succesvol te kunnen combineren is het, naast schaalgrootte, verbeterde productie-technologie en flexibiliteit in toelevering, van levensbelang om aandacht te besteden aan samenwerking. Samenwerking met gespecialiseerde partners maakt flexibel maatwerk mogelijk en verhoogd de reactiesnelheid op veranderingen in de markt. Gegevensuitwisseling tussen machines, afdelingen en bedrijven en brengt ‘manarm’ produceren dichterbij. 

Schaalbaarheid en flexibiliteit maken van GLOVIA G2 de ideale oplossing om aan uw dagelijkse uitdagingen te voldoen zonder de langetermijndoelen van uw bedrijf uit het oog te verliezen. Het succes van CrescentOne is mede gebaseerd op onze langdurige, intensieve samenwerking met machine- en apparatenbouwers. Alle functionaliteit is volledig geïntegreerd, zodat u uw ERP steeds optimaal kunt afstemmen op uw bedrijfseisen. Met GLOVIA G2 krijgt u het broodnodige zicht op de totale levenscyclus van een product om gedegen beheer vanaf de productie tot aan uitlevering aan de klant inclusief nazorg mogelijk te maken.