Capabilities » Projects Management

Projects Management

Het plannen en volgen van middelen om aan de eisen van de klant te voldoen, is al moeilijk genoeg met standaardproducten, maar het is echt moeilijk wanneer u vanaf nul engineer-to-order of make-to-order-producten produceert. Naast het beheer van machines en materialen, moet u ook rekening houden met middelen zoals mensen en informatie. GLOVIA G2's Projects Management biedt gespecialiseerde planning- en trackingtools die zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van engineer-to-order en make-to-order fabrikanten.

De voordelen van GLOVIA G2's Projects Management:

  • Verhoogde tijdige voltooiing van het project
  • Verbeterde winstgevendheid en klanttevredenheid
  • Geoptimaliseerd gebruik van waardevol personeel en materiaal
  • Meer zicht en controle over projectkosten
  • Minder kosten voor projectbeheer en inefficiëntie
  • Verbeterde nauwkeurigheid van schattingen en offertes

Als u complexe, technische producten met lange productietijden beheert, dan biedt GLOVIA G2 Projects Management een helpende hand. Deze end-to-end-oplossing, die een speciale planningstool bevat, specifiek voor projectgebaseerde productie, stelt ETO/MTO-fabrikanten in staat om alle aspecten van complexe projecten winstgevend te beheren, door de kosten strak te beheersen en taken, middelen en activiteiten te coördineren.

De GLOVIA G2 Projects Management-module biedt alles wat engineer-to-order en make-to-order fabrikanten nodig hebben in een ERP-oplossing – volledig inzicht in uw productieprojecten. Onze manufacturing ERP-oplossing is naadloos geïntegreerd met Microsoft® Project en biedt speciale tools om u te ondersteunen in het definiëren van projecten, synchroniseren van data, bijhouden van statussen, halen van deadlines en winstgevendheid te garanderen. Of u nu een enkel project beheert of een complex programma met meerdere projecten. De krachtige functionaliteit voor kostenberekening stelt engineer-to-order-fabrikanten in staat om projectkosten te beheren en de impact te bepalen die veranderingen zullen hebben op de voltooiing en winstgevendheid van het project.

Neem contact op met CrescentOne voor meer informatie over het implementeren van onze GLOVIA G2 Projects Management ERP-softwaremogelijkheden in uw bedrijf.

Neem contact op

ERP Succesverhalen

Fabrikanten in uiteenlopende industrieën over de hele wereld vertrouwen op CrescentOne om flexibele, betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor het beheer van hun activiteiten.

Vraag een
GLOVIA G2 demo aan

Bekijk onze ERP-oplossingen in actie. Vraag vandaag nog een demo aan.

Vraag een demo aan