Capabilities » Service Management

Service Management

Geconfronteerd met stijgende verwachtingen van klanten, constante druk om kosten te verlagen en de levenscyclus van producten te verkorten, erkennen veel fabrikanten een belangrijk feit over hun post-sales service: klanten zullen tijdens de levensduur van een product meer uitgeven aan diensten voor het product dan bij de initiële aankoop.

Voordelen van het GLOVIA G2 Service Management:

  • Toegenomen klanttevredenheid en loyaliteit
  • Afgenomen servicekosten
  • Toegenome “up sell” verkopen
  • Afname in de responstijd van de service kanalen
  • Verbeterde oplossingspercentages van problemen bij het eerste gesprek
  • Gestroomlijnde service processen en activiteiten

Hoewel service bedrijven vaak worden beschouwd als “tweederangsburgers”, weten toonaangevende bedrijven dat hun servicebedrijven hen juist onderscheiden van de concurrentie en de resultaten versterken.

Het GLOVIA G2 Service Management biedt de tools en informatie die fabrikanten nodig hebben om post-sales services effectief te beheren: van het installeren van producten en reageren op service verzoeken tot het coördineren van de servicebronnen en het bieden van doorlopend onderhoud.

De volledig geïntegreerde oplossing beheert alle servicegerelateerde activiteiten op een kosteneffectieve manier, waaronder gespreksafhandeling, serviceoffertes, serviceorderafhandeling, buitendienstverzending, installatiebeheer, preventief onderhoud, servicecontractbeheer, resourceplanning, reserveonderdeleninventaris, garantiebeheer en meer.

Het GLOVIA G2 Service Management biedt volledig inzicht in alle serviceactiviteiten – van installatie tot doorlopend onderhoud, inclusief status en kosten. Het helpt fabrikanten bij het plannen en coördineren van servicegerelateerde bronnen, waaronder FSE’s, installatiespecialisten, vervangende onderdelen en meer. GLOVIA G2 Service Management biedt klanten, servicemedewerkers en buitendienstpersoneel ook real-time, webgebaseerde toegang tot kritieke informatie.

Neem contact op met CrescentOne voor meer informatie over het implementeren van onze GLOVIA G2 Service Management ERP-softwaremogelijkheden in uw bedrijf.

Neem contact op

ERP Succesverhalen

Fabrikanten in uiteenlopende industrieën over de hele wereld vertrouwen op CrescentOne om flexibele, betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor het beheer van hun activiteiten.

Vraag een
GLOVIA G2 demo aan

Bekijk onze ERP-oplossingen in actie. Vraag vandaag nog een demo aan.

Vraag een demo aan