Capabilities » Supplier Management

Supplier Management ERP Oplossing

Uw supply chain stopt niet bij uw bezorgpunten en ook uw material resource planning (MRP) of ERP-systeem niet. Om vraag en aanbod op elkaar af te stemmen, moet u voorspellings- en bestelinformatie doorgeven aan uw leveranciers, de bedrijfsprocessen versterken en automatiseren en de complexe materiaalstroom van leveranciers naar uw faciliteiten coördineren

De voordelen van GLOVIA G2’s Supplier Management:

  • Lagere voorraadniveaus en kosten
  • Lagere inkoopkosten door geaggregeerde aankopen en onderhandelde contracten
  • Geautomatiseerde inkoopprocessen
  • Verbeterd reactievermogen door verkorten van doorlooptijden

De GLOVIA G2 Supplier Management MRP-softwaremodule helpt fabrikanten om leveranciers te beheren, voorraadniveaus te controleren en de relaties met leveranciers te verbeteren. De MRP-oplossing ondersteunt het volledige inkoopproces, inclusief het ontwikkelen en uitvoeren van leverancierscontracten, het beheren van inkooporders, het coördineren van shipments van leveranciers en het uitvoeren van outsourcingstrategieën. GLOVIA G2 Supplier Management biedt u inzicht in en controle over de financiële gevolgen van uw aankoop beslissingen en ondersteunt een breed scala van inkoopstrategieën inclusief gecentraliseerde/ gedecentraliseerde en wereldwijde leverancier van netwerken.

De GLOVIA G2 Supplier Management MRP-softwaremodule helpt de voorraadniveaus te beheersen en het aanbod af te stemmen op de vraag, door te onderhandelen over contracten met vaste prijzen en flexibele leveringsschema’s. De oplossing verdeelt aankopen tussen meerdere leveranciers en volgt de orderstatus en de voortgang van de leverancier af tegen contracten.

Met de supplier management softwareoplossing kunt u ook de prestaties van leveranciers analyseren op kosten, kwaliteit en on-time delivery, zodat u uw prestaties voortdurend kunt verbeteren. Bovendien ondersteunt GLOVIA G2 uw uitbestede productie-initiatieven, waardoor u de leveranciersvoorraad, inclusief verzonden voorraad, kunt controleren alsof deze zich in uw eigen faciliteiten bevindt.

Veel supply chains presteren niet zoals verwacht omdat fabrikanten en hun leveranciers niet verbonden zijn. Veranderingen in de vraag sijpelen maar langzaam door vanuit fabrikanten en veranderingen in het aanbod komen ook maar langzaam naar boven vanuit leveranciers.

Het resultaat is een ramp in de supply chain: fabrikanten worden gedwongen leveringsorders te bespoedigen en overtollige voorraad bij zich te hebben om de beloofde leverdata te halen; leveranciers worstelen voortdurend om hun productie aan te passen aan de veranderende vraag van de fabrikant.

De CrescentOne Supplier Portal is een real-time browser-based oplossing waarmee fabrikanten beter aan de vraag van klanten kunnen voldoen en de kosten kunnen verlagen door het niveau van samenwerking, inzicht in informatie en communicatie met leveranciers te verbeteren. De portal biedt fabrikanten en leveranciers een uniform, up-to-the-second beeld van kritieke order- en materiaalmanagement activiteiten om ervoor te zorgen dat hun hele uitgebreide supply chain werkt met de best mogelijke informatie.

Neem contact op met CrescentOne voor meer informatie over het implementeren van onze GLOVIA G2 Supplier Management MRP-softwaremogelijkheden in uw bedrijf.

Neem contact op

ERP Succesverhalen

Fabrikanten in uiteenlopende industrieën over de hele wereld vertrouwen op CrescentOne om flexibele, betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor het beheer van hun activiteiten.

Vraag een
GLOVIA G2 demo aan

Zie onze ERP-oplossingen in actie. Vraag vandaag nog een demo aan.

Vraag een demo aan