Capabilities » Supply Chain Management

Supply Chain Management ERP Oplossing

Om concurrerend te zijn, moeten fabrikanten verder kijken dan hun individuele fabrieken om het wereldwijde aanbod te synchroniseren met de wereldwijde vraag. Ze moeten eindige middelen en capaciteit op de juiste manier toewijzen, kosten beheren en zorgen voor een on-time-delivery — en zich toch aanpassen aan constant veranderende eisen van klanten.

Voordelen van het GLOVIA G2 Supply Chain Management:

  • Lagere voorraadniveaus en kosten
  • Verbeterd zicht en reactievermogen op veranderende vraag of aanbod
  • Verbeterde klantenservice door nauwkeurige, real-time orders
  • Kortere tijden van order-to-delivery

GLOVIA G2 Supply Chain Management ERP-software is een uitgebreide oplossing die fabrikanten helpt hun wereldwijde supply chains effectief te beheren. Door middel van een forecastingmodule analyseert de oplossing geschiedenissen en recente vraagtrends en stelt u vervolgens in staat om per week of maand te voorspellen en de geschiedenis van een productvraag in kleinere, meer homogene vraagstromen te verdelen. De definitieve prognoses worden vervolgens overgebracht naar het hoofdproductieschema.

De oplossing creëert vervolgens een gedetailleerd, op beperkingen gebaseerd plan dat de bedrijfsbrede vraag synchroniseert met de huidige fabrieksomstandigheden, met daarbij rekening houdend de strategische bedrijfsdoelstellingen zoals kosten en klantenservice. GLOVIA G2 Supply Chain Management-software voor productiebedrijven ondersteunt real-time order promises, waaronder available-to-promise als capable-to-promise, en verbetert orderbeheer en orderverwerking door de vraag af te stemmen op het beschikbare wereldwijde aanbod.

Door middel van geavanceerde “what if”-modelleringsmogelijkheden helpen onze real-time planningsoplossingen u te bepalen op welke manier u het beste aan de vraag kunt voldoen, of dit nu voor uw hele bedrijf is of voor een individuele fabriek. De oplossing voor het voorraadbeheer van de productie biedt u de flexibiliteit die u nodig heeft om snel te reageren op veranderingen zoals spoedorders, ongepland onderhoud of andere productieonderbrekingen.

Neem contact op met CrescentOne voor meer informatie over het implementeren van onze GLOVIA G2 Supply Chain Management ERP-software in uw bedrijf.

Neem contact op

ERP Succesverhalen

Fabrikanten in uiteenlopende industrieën over de hele wereld vertrouwen op CrescentOne om flexibele, betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden voor het beheer van hun activiteiten.

Vraag een
GLOVIA G2 demo aan

Zie onze ERP-oplossingen in actie. Vraag vandaag nog een demo aan.

Vraag een demo aan