Industries » Capital Equipment

Capital Equipment ERP Software

De kapitaalgoederenmarkt vraagt om verbeterde productiviteit en een hoge mate van efficiency. De ERP-software van GLOVIA G2 bezit alle functionaliteiten en modules die uw bedrijf in het nieuwe industriële tijdperk succesvol maken.

Flexibele oplossingen voor de uitdagingen van morgen

Producenten in de kapitaalgoederenindustrie kampen met hevige internationale concurrentie en strengere klanteisen. Ze voelen de noodzaak om hun productiviteit en efficiency te verhogen.  Ze hebben technologie nodig die:

  • Nieuwe manieren van zakendoen ondersteunt en meegroeit met het bedrijf.
  • Processen stroomlijnt en activiteiten optimaliseert om de winstgevendheid te garanderen.
  • Data voortdurend beoordeelt, analyseert en optimaliseert.

Om succesvol te zijn, dienen machinebouwers zich niet alleen te concentreren op het ontwerp en de fabricage van producten, maar ook op het management van het gebruik ervan. Het gaat om de totale levenscyclus. Tegelijkertijd moeten de kosten naar beneden moeten worden gebracht om gezonde winstmarges te blijven realiseren.

Het is niet makkelijk om kostenleiderschap en differentiatie succesvol te combineren. Maar het is goed mogelijk. Naast het doorvoeren van schaalgrootte, verbeterde productie-technologie en flexibiliteit in toelevering, is het van belang om strategische samenwerkingen aan te gaan. Co-creatie met gespecialiseerde partners leidt tot meer maatwerk en verhoogt uw reactiesnelheid op veranderingen in de markt. In de Smart Factory van de toekomst zijn gegevensuitwisseling tussen machines, afdelingen en bedrijven heel gewoon. Welkom bij Industry 4.0. Samen geven we de toekomst vorm.

Krachtige ERP-software om de levenscyclus van een product kosteneffectief te beheren

Schaalbaarheid en flexibiliteit maken van GLOVIA G2 de ideale oplossing om uw dagelijkse processen effectief te managen zonder de langetermijndoelen uit het oog te verliezen. Met de uitgebreide functionaliteiten kunnen bedrijven de volledige levenscycli van hun producten beheren, van ontwerp, productie en levering tot en met installatie, onderhoud en ondersteuning.

 

Slimme tools waarmee u nieuwe kansen in de markt zal benutten

Aangezien productiebedrijven continu zoeken naar nieuwe marktkansen, biedt GLOVIA G2 de functionaliteiten die nodig zijn om die kansen te verzilveren. Met behulp van de ERP software transformeert u naar een single-source leverancier met uitgebreide levenscyclusprogramma’s voor uw product.

Technische wijzigingen

Met deze tool kunt u de effecten van een voorgestelde wijziging simuleren en analyseren voordat u de configuratie van een product aanpast.

Configuratiebeheer

Produceer nauwkeurige verkoopoffertes en verkooporders voor make-to-order, assemble-to-order en configure-to-order producten.

Call Center

Via real-time zoekacties en log-in-schermen kunnen vragen en reacties adequaat en met minimale inspanning worden opgelost, via desktop- als mobiele devices.

Service en reparatie

Service is key. Daarom bieden we een tool om servicecontracten te beheren, service- en reparatieopdrachten te geven, servicevoorwaarden te definiëren, beschadigde producten in te nemen en te volgen, de voortgang van een reparatie proactief aan de klant te rapporteren en de klant op juiste wijze te factureren.

Het goede nieuws is dat al deze functionaliteiten volledig zijn geïntegreerd in de ERP-suite van GLOVIA G2.

DE VOORDELEN

Uw bedrijf kan aanzienlijke operationele voordelen realiseren.

  • Meer leveringen conform afspraak
  • Kortere inkoop- en doorlooptijden.
  • Schaalbare en flexibele infrastructuur.
  • Real-time controle over dagelijkse processen
  • Lange termijndoelstellingen altijd in zicht

GLOVIA G2 functioneert on-premise of als cloudoplossing.

 

Neem contact op met CrescentOne om meer te leren over de kansen die GLOVIA G2 Capital Equipment software uw bedrijf biedt.

Neem contact op

ERP Succesverhalen

Manufacturers uit diverse industrieën vertrouwen op ERP-software van CrescentOne om hun activiteiten te optimaliseren, hun productiviteit te verhogen en hun winstmarges te vergroten

Reserveer uw
GLOVIA G2 Demo

Ontdek real-time wat onze ERP-oplossingen voor uw bedrijf betekenen. Vraag direct de live demo aan.

Maak een afspraak